Feb 15, 2018

Antreprenor la Centru – finantari pentru Start-up-uri in mediul urban

Asociația Caritas-Mitropolitan Greco-Catolic Blaj, în calitate de Beneficiar, anunță începerea proiectului Antreprenor la Centru – Competitivitate economică și acțiuni de creștere a ocupării în Regiunea Centru, finanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020, Axa prioritară: 3 – Locuri de muncă pentru toți.

Proiectul se implementează în Regiunea Centru, în parteneriat cu Organizația Centrală a Familiilor Kolping din România, pe o durată de 36 luni și are un buget de 14.728.674,88 lei.

Proiectul urmărește formarea în domeniul antreprenorial a 350 de persoane care au domiciliul sau reședința în Regiunea Centru și care intenționează să înființeze o afacere non-agricolă, în mediul urban. Se vor oferi participanților servicii de consiliere, consultanță antreprenorială, iar în urma unui concurs de planuri de afaceri, vor fi selectate 61 de persoane care vor primi o subvenție de la 25.000 Euro la 37.000 Euro, pentru înființarea și dezvoltare unor afaceri, care vor genera crearea a 122 de noi locuri de muncă. Pentru funcționarea întreprinderilor nou create, acestea vor fi monitorizate și vor primi sprijin specific în vederea dezvoltării și sustenabilității.

Persoanele interesate pot lua legatura cu doamna Salcudean Ancuta – Expert informare/monitorizare – a.salcudean@caritas-blaj.ro | 0730588334

Add your Comment