Ioana Turean, Presedinte, turean.ioana@galpm.ro

Ioana s-a alăturat echipei GALPM în 2012, începându-și activitatea ca Animator Local. În perioada 2016-2018, Ioana a ocupat funcția de Expert Tehnic Evaluare, având atribuții în evaluarea tehnică a proiectelor depuse la GAL. Ioana este absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. In prezent a fost aleasa un functia de presedinte.

Printre responsabilitățile ei se numără: asigurarea reprezentării asociației, conducerea, organizarea și funcționarea acesteia, monitorizarea implementării cu succes a strategiei de dezvoltare locală în cadrul LEADER.

Mirona Oreian, Manager Program Finantare,  mirona.oreian@galpm.ro

Mirona face parte din echipa GAL din 2012, ocupând funcția de Manager Program de Finanțare.

Ea a studiat Jurnalismul la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, urmând apoi un program de masterat în domeniul Managementul-ui Organizațiilor Nonprofit.

Printre responsabilitățile ei se numără: administrarea activității de finanțare a GAL-ului, lansarea măsurilor de finanțare, primirea propunerilor de proiecte, organizarea procesului de evaluare a proiectelor, elaborarea rapoartelor de activitate.

Ovidiu Dragusanu, Expert Tehnic Evaluare, dragusanu.ovidiu@galpm.ro

Ovidiu s-a implicat în activitatea GALPM începând cu anul 2007, contribuind la realizarea strategiei 2007-2013 în calitate de Manager de Proiect, având funcția de Director Executiv. In perioada 2016-2018, el a deținut funcția de Președinte al asociației.

Ovidiu este absolvent al Facultății de Științe Politice din cadrul Universității Lucian Blaga din Sibiu, deținând un Masterat în domeniul Managementului de Proiect – “Universitatea 1 Decembrie 1918” Alba-Iulia

Printre responsabilitățile lui se numără verificarea și evaluarea cererilor de finanțare și a cererilor de plată ale beneficiarilor.